S&T Cisco Cloud usluge


SNT Hrvatska kao certificirani Cisco Gold partner nudi Cisco usluge u oblaku (Cloud usluge). Usluge bazirane na Cloud tehnologiji omogućavaju brže, učinkovitije i jeftinije poslovanje. Glavne značajke Cloud usluga su plaćanje po potrebi i rasterećenje vlastitog IT-ja. Cloud model poslovanja je naročito pogodan za mlade kompanije i one sa snažnim rastom.

Nudimo slijedeća rješenja:  • Cisco WebEx
    Cloud rješenje za web, video i audio konferencije. Skup alata za jednostavno i efikasno uspostavljanje video i audio poziva. Podržava kreiranje raznih tipova web događaja, webinara, treninga te kompletni centar za podršku korisnicima.
  • Cisco Meraki
    produktna linija Cisco Meraki predstavlja posve nov način upravljanja i nadzora mrežnih uređaja iz Cloud-a. Meraki rješenje obuhvaća uređaje za mrežnu sigurnost, bežične mreže, preklopnike i sustave za video nadzor.
  • Cisco Energy
    Rješenje koje nudi nadzor, mjerenje i upravljanje potrošnjom snage u IT okruženju. Osigurava pregled i analizu korištenja energije te ukazuje na moguće uštede.
  • Cisco WebSecurityCloud rješenje za visoku razinu sigurnosti i kontrole za bilo koji uređaj na bilo kojoj lokaciji. Centralni sustav za obranu od napada uvijek je ažuriran i spreman za obranu od najnovijih mrežnih prijetnji. Podržava "deep-inspection" za preko 150000 aplikacija.