IBM Power Systems

IBM sustavi za pohranu podataka


Zašto IBM Power Systems rješenja?

Za postizanje uvida i donošenje boljih odluka, tvrtke se oslanjaju na sigurne, fleksibilne i otvorene platforme IBM Power Systems rješenja. Izgrađen s prvim procesorom dizajniranim za velika poslovna opterećenja, dizajn Power Systems rješenja objedinjuje računalnu snagu, memorijsku propusnost i I/O na načine koji su jednostavniji za korištenje i upravljanje, visoko elastični, dostupni i sigurni.
IBM Power Systems, izgrađen na otvorenoj platformi za inovacije i organizacije svih veličina, pruža rješenja za transformaciju velikih količina podataka i analitike, clouda i mobilnog u konkurentnu prednost - na način koji prije nije bio moguć.
Skaliranje
Power Systems Scale-out poslužitelji su pristupačni, jednostavni za razvoj, energetski učinkoviti, poslužitelji za aplikacije, konsolidaciju ili samostalini poslužitelji za Linux, UNIX i IBM radna opterećenja. Dostupni u inačicama do 24 jezgre, ovi 1 i 2 socket poslužitelji nude bolju cloud ekonomiju i sigurnost tvrtkama kojima treba manja ili scale out mogućnosti razvoja za podatkovno orjentirane aplikacije.

IBM Scale-out poslužitelji:
Scale-out/Linux
Samo za Linux, Power Systems poslužitelji na kojima se izvode industrijski standardne Ubuntu, SUSE ili RedHat Linux distribucije, cijenom konkuriraju alternativnim produktima, dok u isto vrijeme nude vrhunske performanse i ROI za računalno i podatkovno intenzivne aplikacije. S obje PowerVm i PowerKVM virtualizacijske opcije na raspolaganju, ovi sustavi nude fleksibilnost koja vam je potrebna za brzu integraciju inovativnih tehnoloških rješenja, izbjegavanje vezanja uz samo jednog proizvođača (vendora) te ubrzanje poslovnih rezultata.

IBM Scale – out Linux poslužitelji:

Enterprise
Power Enterprise poslužitelji su dizajnirani za podatke i poslovanju nude vrhunsku otpornost, dostupnost, sigurnost i performanse. Ova klasa poslužitelja, sposobnih za izvođenje sustava „Systems of Engagement“ uz „Systems of Record“ u jednom fizičkom poslužitelju, pokreću AIX(UNIX), IBMi i Linux, može sadržavati do 192 Power8 procesorskih jezgri s do 16TB memorije, te posjeduje fleksibilnost gašenja i paljenja procesora i memorije, kao i uključivanje opcije prebacivanja sustava na sustav, a sukladno aplikativnom opterećenju.

IBM Enterprise poslužitelji: