26.02.2019 | Croatia

Tvrtka Studenac d.o.o. je u suradnji sa S&T VMware timom u potpunosti migrirala poslovanje na VMware vSAN tehnologiju.

VMware vSAN rješenje uspješno je implementirano Trgovačkom lancu Studenac jednom od vodećih maloprodajnih lanaca sa više od 400 prodajnih mjesta i 2500 djelatnika.
Relevantnost projekta očituje se u činjenici da je uvođenjem novog koncepta poput hiper konvergentnog okruženja u potpunosti zamijenjen klasičan dizajn datacentra i potrebe za centralnim storage sustavima.
Ovaj projekt od iznimne je važnosti za sve uključene strane uzimajući u obzir kompleksnost okruženja, zadane rokove i tranziciju na novi sustav pritom osiguravajući neometan kontinuitet poslovanja (BC) i oporavka od katastrofe (DR) .

„Uvođenjem vSAN tehnologije impresionirani smo mogućnostima upravljanja sustavom na svim razinama od performansi, pouzdanosti i fleksibilnosti do mogućnosti primjene profila na razini pojedinih virtualnih servera. Agilnost Hiper konvergentnog sustava ključni je element za ubrzanje transformacije IT-a za dinamičnim potrebama poslovanja.“ istaknuo je g. Igor Adamović, IT direktor u tvrtki Studenac d.o.o.

S&T Hrvatska ovim je projektom još jednom dokazala kompetencije, kvalitetu i sposobnost izvršavanja ciljeva u zadanim rokovima, spremnost na nove izazove i pomoć korisnicima u savladavanju kompleksnosti implementacija novih tehnologija.